Specialistisch badkameradvies

Waar de keuken het hart van het huis is, is de badkamer jouw oase van rust en ontspanning. Een verlengstuk van je slaapkamer in functionaliteit en vormgeving. Hoewel er veelal dezelfde materialen worden gebruikt als in de keuken, is het antwoord op de vraag wie, wanneer en met welk doel wezenlijk anders. Met de grote zorgvuldigheid waar ASTO om bekend staat, geven we specialistische badkameradvies dat je van ons mag verwachten. Onafhankelijk, deskundig en tot in de puntjes verzorgd.

Over ons

Maatwerk is standaard

Je persoonlijke wellness concept moet warmte en comfort uitstralen. Met de invulling van je individuele wensen komen functionaliteit en vormgeving samen tot de juiste sfeer passend bij jouw smaak. Uitvoering van je concept wordt van A tot Z compleet verzorgd. En bij ASTO profiteer je van alle diensten onder één dak. Kortom, volledig maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.

Degelijke en betrouwbare merken

Maatwerk badkamers van hoogwaardige kwaliteit vragen om merken van uitmuntend niveau. ASTO beschikt over een scherpe selectie topmerken die matchen bij jouw wellness concept. Passend bij jouw huis en specifieke leefwijze. En niet onbelangrijk, binnen budget. Denk aan de merken Hansgrohe, Grohe en Geesa. Dat maakt ASTO maatwerk, betaalbaar maatwerk.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes