Een ode aan dagelijkse wellness

Een ode aan dagelijkse wellness thuis voor u. Dat is wat wij voor ogen hebben. Uw badkamerdroom krijgt bij ons de juiste invulling. Wij realiseren het.
Over ons
Bekijk direct onze badkamers

Onafhankelijk en vakbekwaam

Naast het vertrouwde aanbod van keukens richten wij ons bij Asto sinds 2015 ook op het realiseren van dromen van badkamers. In onze showroom aan de Driemanssteeweg in Rotterdam hebben we een volwaardige badkamer showroom waar u alle stijlen badkamerinspiratie kunt vinden. U kunt rekenen op een onafhankelijk, vakbekwaam advies en een deskundig antwoord op al uw vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw badkamerdroom werkelijkheid te laten worden.
Over ons
Onze collectie

Maatwerk is de standaard

Iedere badkamer wens kunnen wij samen met u realiseren. Met onze ruime ervaring in het inrichten van veelgebruikte ruimtes in huis weten we hoe deze naast functioneel ook warmte en comfort moeten uitstralen. Op deze manier kunnen wij uw persoonlijke wellness concept ontwerpen waarbij uw sfeer en gewenste functionaliteiten samenkomen. Wij doen dit met de hoogwaardige kwaliteit, eigentijdse smaak en complete dienstverlening waar Asto sinds 1973 om bekend staat.
Voor iedere wens een badkamer bij Asto Badkamers Rotterdam Voor iedere wens een badkamer bij Asto Badkamers Rotterdam Voor iedere wens een badkamer bij Asto Badkamers Rotterdam Voor iedere wens een badkamer bij Asto Badkamers Rotterdam
Voor iedere wens een badkamer bij Asto Badkamers Rotterdam
Luxe wellness

Onze merken

Iedere badkamer is maatwerk. Daarom hebben we een specifieke keus voor topmerken gemaakt waarmee we de wellness-droom die past bij uw huis en leefwijze kunnen realiseren voor u. Betaalbaar maatwerk is onze standaard. En van ontwerp tot realisatie volledig ontzorgd door alle diensten die bij Asto onder één dak zitten.

Heeft u een vraag

Of wilt u een afspraak maken?

Ik wil graag

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
Error
Succes
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!