Bekijk direct onze keukens

Onafhankelijk & deskundig advies

Ons doel is om al je keukenwensen uit te laten komen. Daarom krijgen we graag een goed beeld van jouw huis om een gevoel te krijgen van de mogelijkheden. Met jouw wensen en een goede indruk van je leefruimte vormen we een onafhankelijk en vakbekwaam advies. Je kunt erop rekenen dat we van begin tot eind alles in de details verzorgen. Dat doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Zo heb je er geen omkijken naar.

Over ons
Onze collectie

De details maken het af

Wellicht heb je al een grof idee van hoe je keuken eruit moet zien. Misschien heb je al kleuren en materialen in gedachten. Deze voorkeuren nemen we mee in het ontwerp dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Voor een overall look dat een vloeiend geheel vormt in jouw leefruimte. De details zijn daarin essentieel. Die maken het helemaal af.

Ben je benieuwd naar de collectie? Kom naar onze uitgebreide showroom of bekijk onze collectie online!

Onze collectie
Apparatuur

Het gemak van apparatuur

Plezier hebben van je keuken heeft alles te maken met functionaliteit. Hoe beter de keuken op jouw gebruik is afgestemd, hoe vaker je er te vinden bent. Keukenapparatuur speelt daarin een essentiële rol. Of het nu gaat om een oven, koelkast of vaatwasser, ons uiteenlopende en steeds vernieuwende assortiment aan apparaten van topmerken als Miele, Quooker, BORA en Siemens garandeert altijd een passende invulling van jouw wensen. We nodigen je graag uit om de keukenapparatuur in levenden lijve te beleven. Kom langs in onze showroom voor een advies op maat.

Over onze apparatuur

Uit de showroom

Onze keukens zijn van een tijdloze kwaliteit. Desondanks blijven we innoveren als het gaat om materialen, apparaten of afwerking. Bij de introductie van een nieuwe collectie vernieuwen we dan ook onze showroom en maken ‘oude’ showroomkeukens plaats voor nieuwe.

Ben je benieuwd of er showroomkeukens te koop zijn? 
Bel ons op 010 443 0210 en vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

As our friends and families hover in the kitchen let's remember they are hungering for more than physical food. I believe the light in a home shines brightest in the kitchen. Let Your Light Shine!

Mary Jo Montanye, cookbook writer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes