Ook BORA vind je bij ASTO 1973 Kitchenstores Rotterdam
De Revolutie voor elke keuken

Bora

"Koken alsof je in de frisse lucht staat - voor ons is het vanzelfsprekend."

Schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht, intuitieve bediening en reinigingscomfort. Kortom: absolute topprestaties die BORA te bieden heeft. BORA, fabrikant van innovatieve oplossingen voor de leefkeuken, verkoopt sinds 2007 met succes kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, dampen naar beneden afzuigen. Een revolutie in de keuken.

Onlangs mochten ze de Plus X Award in ontvangst genomen voor de innovatieve BORA X BO, de nieuwe flexibele stoomoven. En nu zijn er nog twee speciale prijzen aan het merk toegekend: 'Beste merk van 2022' voor BORA zelf en 'Beste product van 2022' voor die BORA X BO.

Meer informatie

Quooker

De Quooker. De kraan die alles kan. Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

De Quooker collectie telt inmiddels zeven modellen in verschillende finishes. En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken. Bij ASTO zijn alle modellen van Quooker ook te bekijken.

Wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op met ons op 010 4430210 of vraag in onze showroom naar de mogelijkheden van Quooker voor uw keuken.

Gaggenau apparaten in jouw ASTO keuken

Gaggenau

Gaggenau heeft veel tijd gehad om een zeer bijzondere competentie op te bouwen: indertijd hebben ze bij de productie van onder meer emaille reclameborden waardevolle kennis opgedaan voor de fabricage van onze geëmailleerde bakovens. Ook vandaag nog is het typisch blauwe emaille van Gaggenau een erkend handelsmerk en waarmerk – en is de receptuur ervan nog steeds een goed bewaard bedrijfsgeheim.

Gaggenau hanteert vier belangrijke vormgevingsprincipes die voor alle producten opgaan: ze zijn authentiek, sculpturaal, aanwezig en royaal.

Siemens

Kiezen voor Siemens is kiezen voor zekerheid.
Geniet elke dag van de lekkerste gerechten. Onderneem meer leuke dingen. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal meer uit het leven. Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken.

Siemens maakt uw leven thuis comfortabeler met behulp van innovatieve technologie en doordacht design. We verleggen de technologische mogelijkheden van keukens en maken onze inbouwapparatuur steeds duurzamer. Met meer gebruiksgemak en door de duurzaamheid te vergroten, kunt u onbezorgd van uw keuken genieten. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Siemens apparaten voor in uw ASTO keuken
Miele KMDA Big Green Egg actie 2023 - ASTO 1973 Rotterdam
Ervaar de MIELE kwaliteit

Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden de producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. 

Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies, die u alleen bij Miele vindt. Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.

Let op: wegens succes is de Big Green Egg MiniMax actie* van Miele weer van start. Wanneer je tussen 1 april en 31 juli 4 Miele inbouwapparaten – waarvan minimaal 1 kookplaat met werkbladafzuiging – ontvangt u een Big Green Egg MiniMax cadeau. Meer weten? Neem contact op met ons of kom langs in onze showroom.

* Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

ATAG

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels meer dan zestig jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten we de toon met een superieure wokbrander. Een geschiedenis in woord en beeld. Bij ATAG draait het om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen. Onze hoogwaardige kookapparatuur helpt u hierbij.

ATAG apparaten in jouw keuken? Kom langs bij ASTO 1973 Rotterdam
Ook NOVY vind je bij ASTO 1973 Kitchenstores Rotterdam
Inspired by quality

Novy

Het geheime ingredient van een sfeervolle keuken? Goede keukenventilatie.

Sinds de oprichting in 1907 streeft Novy naar het hoogste kwaliteitsniveau. Met de productie van de eerste afzuigkap in 1965 werd ook de focus op excellent vakmanschap verder scherpgesteld. Kwaliteit van het hoogste niveau afleveren zit bij de Novy-medewerkers in de genen.

Bij het ontwerpen van afzuigkappen staan innovtie en kwaliteit hoog in het vaandel. Afzuigkappen die ervoor zorgen dat u kookt, eet en leeft in een prettig en gezond binnenklimaat, en die bovenal stil zijn. De keuken is namelijk meer dan ooit een leefruimte. Een aangename centrale plek in het huis, waar gezellige momenten op smaak worden gebracht. Stille en efficiente keukenventilatie creëert alle ruimte om te doen wat u wilt in de keuken.

Steel fornuizen

Fornuizen die de passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat we sinds drie generaties ambachtelijk vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, echt Made in Italy. Dat is Steel Cucine. Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die we opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

Steel is een italiaans bedrijf met een lange familie traditie. Gelegen in Carpi, in de buurt van Bologna, en opgericht in 1999, is het eigendom van en wordt gerund door de familie Po, sinds drie generaties ware experts in de productie van kookapparatuur. Het oorspronkelijke bedrijf is door Angelo Po in 1922 opgericht: zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants.

Vandaag is Steel vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen en alle overige apparatuur voor in de keuken. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van deze onderneming. In het Steel assortiment zijn diverse collecties te vinden, zoals Genesi en Ascot, allemaal met een eigen oorspronkelijk design. Ook zijn er semi-professionele barbecues en een stijlvol out-door roestvrijstalen Modular-system beschikbaar.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes