Nieuw design

De elektrische inbouwovens van Bauknecht leveren unieke prestaties, terwijl ze maximale vrijheid en mogelijkheden om creatief te zijn in de keuken bieden.

De elektrische inbouwovens van Bauknecht leveren unieke prestaties, terwijl ze maximale vrijheid en mogelijkheden om creatief te zijn in de keuken bieden. De oven geven uitstekende en consistente resultaten dankzij een geïntegreerd systeem van geavanceerde technologieën die vorm geven aan elke wens.

Elegant en uitzonderlijk
Door een perfecte combinatie van hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal, biedt Collection 9 een bijzonder en elegant design. Deze collectie is opnieuw ontworpen, om zo nog meer finesse in de keuken te kunnen brengen. De vernieuwde Collection 9 lijn is voorzien van de modernste kooktechnologieën en een 3,5" TFT display om elk recept met succes te kunnen bereiden. Tevens zijn de Collection 9 modellen ook uitgerust met internetconnectie, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Geraffineerde elegantie
Collection 11 biedt een combinatie van bewezen prestatie en stijlvol, greeploos design. De collectie bestaat uit de perfecte mix van helder aluminium en glas. Het technisch hoogtepunt is MyMenu, een geavanceerde assisted cooking-ervaring, waarmee een briljant resultaat binnen ieders handbereik ligt. Via de internetconnectie bedien en controleer je op slimme en efficiënte wijze de apparatuur op afstand via je smartphone of tablet.

Kies je vier apparaten uit een van bovenstaande collecties dan ontvang je tijdelijk een luxe Jamie Oliver kookboekenset cadeau! Ga voor registratie naar Bauknechtactie.nl en vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 


Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!