Oktober woonmaand doneren wij aan het Rode Kruis

Het kopen van een keuken is niet iets wat u dagelijks doet en kan best een uitdaging zijn. Wanneer u een keuken koopt bij een keukenspeciaalzaak met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak, bent u gegarandeerd van een topkwaliteit keuken die helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen.

Om het keurmerk te mogen voeren, moet iedere ondernemer voldoen aan een aantal strenge eisen.

Benieuwd hoe Uw KeukenSpeciaalzaak voor u het verschil kan maken? In dit blog vertellen we u meer over de pluspunten van een keuken kopen bij uw KeukenSpeciaalzaak.

Uw garantie op de beste aankoop

Uw KeukenSpeciaalzaak is niet zomaar een kwaliteitslabel voor keukenzaken. Alleen de meest betrouwbare keukenspeciaalzaken komen in aanmerking en deze worden jaarlijks gekeurd op 6 belangrijke punten zoals de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen en een klantwaardering van minimaal een 8.0. Ook is een goed garantiebeleid onderdeel van deze keuring. Zo bent u altijd verzekerd van 5 jaar garantie of meer.

Er zijn zoveel plussen om voor een keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak te kiezen

Met nu als grootste plus bij aanschaf van een keuken een speciale donatie van €150.- aan het Rode Kruis. Hiermee realiseren zij voorzieningen voor schoon drinkwater. Wist u dat 1 op de 10 mensen op aarde leeft zonder schoon drinkwater? Laten wij met zijn allen de middelen werven om deze cijfers blijvend te veranderen. Deze speciale actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze leveranciers AEG, Arte, Dekker, Miele en Siemens.

*Deze actie is geldig van 21 september t/m 31 oktober 2019. Vraag Uw KeukenSpeciaalzaak naar de voorwaarden.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!