Nieuwsgierig? Klik dan vooral door op deze vacature

Is het voor jou de uitdaging woon- en leefwensen van mensen te vertalen naar de stijlvolle keuken van hun dromen? Ben je gewend te werken met A-merken en keukendesign op maat? Wil je werken in een hecht team èn familiebedrijf? Bij Asto Keukens & Badkamers zijn we per direct op zoek naar een ervaren, creatieve en accurate verkoopadviseur voor het midden en hogere segment.

Is het voor jou de uitdaging woon- en leefwensen van mensen te vertalen naar de stijlvolle keuken van hun dromen? Ben je gewend te werken met A-merken en keukendesign op maat? Wil je werken in een hecht team èn familiebedrijf? Bij Asto Keukens & Badkamers zijn we per direct op zoek naar een ervaren, creatieve en accurate verkoopadviseur voor het midden en hogere segment.

Wat verwachten wij van jou?

Als Verkoopadviseur speel jij een belangrijke rol bij de oriëntatie voor een nieuwe keuken. Jij verdiept je in wensen van de klant en weet dit op een juiste manier in beeld te brengen. Vanuit jouw technische en creatieve richting geef je vorm aan dé uitstraling die past bij onze organisatie.

Dit doe je door middel van een presentatie van een offerte/order met een gekoppelde tekening gemaakt in Simar. Je communiceert de klant duidelijk het proces vanaf offerte tot aan de definitieve plaatsing van de keuken. Je administreert en verwerkt het gehele proces duidelijk in het systeem. Indien de opdracht bevestigd is door de klant wordt de order overgedragen aan de afdeling Backoffice en vervolgens aan de afdeling Service en Montage.

Om dit alles te kunnen doen, volg je nauwlettend de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de wereld van interieur(styling). Hiervoor bezoek je meermaals per jaar, met je team fabrikanten en beurzen indien de COVID-19 situatie dit toelaat, of update je je kennis hierover online en via de tussenpersonen.

Als verkoopadviseur doe je dan ook elke dag nieuwe inzichten op en kan je jouw nieuwe ideeën direct in praktijk brengen. Je ontdekt de diepgang van keukenverkoop en volgt trainingen op het gebied van productkennis en verkooptechniek. Aan jou de taak om alle expertise om te zetten in resultaten van hoog niveau in omzet en klanttevredenheid.

Onze functie eisen:

·        Gedreven en enthousiast met een commerciële instelling.
·        Goed technisch inzicht en nauwkeurig werken, HBO werk- en denkniveau.
·        Uitstekende communicatieve vaardigheden, klantvriendelijk.
·        Ervaring met Simar is een pré.
·        Willen werken in een echt familiebedrijf.

Als persoon ben je:

·        Nauwkeurig, klantvriendelijk en accuraat
·        Representatief
·        Collegiaal
·        Enthousiast, toegewijd en commercieel ingesteld
·        Flexibel als het gaat om uren inzet
·        Nieuwsgierig naar nieuwe producten en trends
·        Creatief
·        Gastvrij
·        Spontaan

Waarom werken bij Asto Keukens & Badkamers?

Asto is sinds 1973 uitgegroeid van regionale speler tot landelijke leverancier van projecten en particuliere keukenopdrachten. Wij zijn van oorsprong een Rotterdams familiebedrijf met grote ambities. Naast Asto Keukens & Badkamers in Rotterdam zijn we ook in Amsterdam actief met onze LEICHT Brandstore. We werken met A-merken, zoals Leicht, Eggersmann, Bora, Miele, Siemens, Quooker etc.

Medewerkers omschrijven de bedrijfscultuur als hard werken, open en informeel. Mensen werken hier vaak al lang. Collega's zijn gedreven, resultaatgericht en collegiaal. De verkoopafdeling is in de afgelopen jaren stapsgewijs uitgebouwd en fungeert als team met veel gunning.

Wat wij bieden:

·        Marktconform salarisniveau met bijkomende voorwaarden
·        Contract voor onbepaalde tijd bij bewezen geschiktheid
·        Uitgebreid inwerktraject door intensieve begeleiding
·        Vak trainingen en cursussen, zelfontwikkeling
·        Werken in een hecht team.

Herken jij jezelf in die verkoopadviseur die klaar is voor de volgende stap?

Reageer dan op deze vacature. Stuur je CV en motivatie naar Dennis Vreezen, dennis@asto.nl. Overigens nemen we de RIVM richtlijnen in acht en zijn onze showroom en overige activiteiten binnen het bedrijf coronaproof.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!