Inspiration Tour bij Asto op zaterdag 31 oktober

Bent u op zoek naar interieuradvies voorde keuken van uw dromen? Op zaterdag 31 oktober staat er een interieurarchitect van Inspiration Tour voor u klaar in onze showroom! Meld u snel aan voor gratis interieuradvies.

Bent u op zoek naar interieuradvies voor de keuken van uw dromen? Op zaterdag 31 oktober staat er een interieurarchitect van Inspiration Tour voor u klaar in onze showroom!

De keuken centraal

De keuken vertegenwoordigd weer een centraal punt in het huis,  waar mensen samenkomen en waar nu ook volop thuisgewerkt wordt. Waar we vroeger de keuken een aparte ruimte toebedeelde hebben we nu de leefkeuken. Hierdoor worden belangrijke elementen in de rest van het huis aangepast op basis van de keuken. Niets fijner om hierover dan gedegen advies (en gratis!) te krijgen van een interieurarchitecte.

De Inspiration Tour
De interieurarchitect van de Inspiration Tour gaat voor u aan de slag met een ontwerp op maat op basis van uw wensen en ideeën. Ontvang concrete suggesties, handige tips en leuke ideeën voor kleuren, materialen, stoffen en indeling. Wij adviseren u om foto’s en een plattegrond mee te nemen. De interieurarchitect maakt een 3D-schets en een moodboard.

Aanmelden
Graag nodigen wij u uit om langs te komen op ons evenement op zaterdag 31 oktober in onze showroom. Vanwege RIVM richtlijnen en het beperkt aantal plekken voor de interieurarchitecte zijn er tijdslots. Via deze link meld u zich aan voor de gratis Inspiration Tour op 31 oktober bij Asto Keukens & Badkamers. 

Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!