Ontdek de nieuwe, revolutionaire Miele serie

De keuken is tegenwoordig steeds vaker het middelpunt van het huis. De plek waar u in de ochtend geniet van een kopje koffie, na het werk gezellig bijpraat met gezinsleden en vrienden en waar u in de avond heerlijk dineert. 

Een keuken die van alle gemakken is voorzien en vooral ook nog uitblinkt in technologie en tijdloos design, is de keuken van nu. De Generatie 7000 inbouwapparaten zijn van het hoogste technische niveau en met de lange levensduur die u van Miele gewend bent, kunnen als vanzelf instinctief worden bediend en maken koken zo gemakkelijk en leuk. GENERATIE 7000 is voor de keuken van de toekomst: met tijdloos design dat zijn gelijke nog moet vinden en alle zintuigen betovert. 

Generatie 7000 serie

Deze serie bestaat uit 3000 nieuwe modelvarianten in 15 verschillende productgroepen. De serie bestaat uit vier designlijnen en drie kleurlijnen.
De Generatie 7000 biedt talloze innovaties met een variëteit aan mogelijkheden. Aan elk detail is door de ontwerpers gedacht. Met de Generatie 7000 kan je als hobbykok je helemaal uitleven met een perfecte controle op de bereiding maar ook voor het stressvrij bereiden van een snelle en kwalitatieve maaltijd na een lange werkdag kan je vertrouwen op de apparaten van Miele.

Design

De Generatie 7000 bestaat uit drie designlijnen namelijk de PureLine, VitroLine en ArtLine.

PureLine

Een kenmerk van de apparatuur uit de PureLine is dat de designgreep geïntrigeerd is in de horizontale roestvrijstalen onderdelen van de ovens. Deze serie ovens past perfect in een keuken waar de nadruk ligt op eenvoud.

VitroLine

Pure elegantie met het oog op gebruiksvriendelijkheid: daar staat de VitroLine voor. Een duidelijk verschil ten opzichte van de PureLine is dat hier de roestvrijstalen greep is vervangen door een glazen greep.
Deze apparaten zijn leverbaar in een tweetal kleuren: obsidiaanzwart en grafietzwart. De fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas die tot in de perfectie geslaagd is. Het geeft de buitenkant van de apparaten diepte en elegantie.

ArtLine

Het neusje van de zalm van Miele, deze ArtLine. Waar de VitroLine de ovens met een glazen greep uitvoeren heeft de ArtLine helemaal geen greep. De ArtLine-apparaten, leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart of grafietgrijs, zijn dus volledig greeploos vormen één geheel met je keukenfronten. Prachtig bij een greeploze keuken. Ervaren hoe deze ArtLine-apparaten openen en sluiten? Onze verkoopadviseurs kunnen u alles laten zien. Maak een afspraak of loop eens binnen bij ons in Rotterdam-Charlois.

Bediening Generatie 7000

Naast de verschillen in de designs zijn er ook verschillen in de mogelijkheden van de apparaten. De bediening van alle Generatie 7000 apparaten zijn echter gebaseerd op dezelfde logica. Zo is de display bijvoorbeeld altijd in het midden van het glaselement geplaatst, welke bediening je ook kiest.
Elke bedieningsvorm beschikt over een goede helderheid, hoge resolutie en innovatieve details. De serie bestaat uit de volgende bedieningen: M Touch, M Touch S, DirectSensor en DirectSensor S.

Wilt u alles weten over Generatie 7000 serie van MIELE? Kom dan bij ons langs in onze showroom! Onze verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!