De stille kracht in uw keuken

Tegenwoordig zien we steeds vaker open keukens met een eilandopstelling. Novy blinkt niet alleen uit in technische kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat haar eilandafzuigkappen tot hun recht komen in uw keukenstijl. Daarom is de Novy Mood toegevoegd aan de keukencollectie van Asto.

Design en sfeer zijn de twee basiselementen bij Mood. Het verfijne ontwerp in combinatie met aanpasbare sfeerverlichting zorgt steeds voor de juiste 'mood' in uw keuken.

De stille kracht in uw keuken

Aan de binnenkant zorgen twee zeer platte en energie-efficiente motoren voor een doeltreffende en krachtige werking. Hun 'slient body' zorgt ervoor dat u nog steeds kunt genieten van een goed gesprek in een rustige keukenomgeving.

Slimme verlichting

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden qua verlichting kan deze zowel voor, tijdens als na het koken naar eigen behoefte worden aangepast. Zo kunnen de energiezuinige ledstrips varieren van warme naar koude tonen en van zeer intens naar eerder gedimd licht. De soft on/off toest zorgt voor het geleidelijk in- en uitschakelen van de verlichting. 

Efficiente absorptie van vet en geurtjes in een compact design

Via de geintegreerde monoblockfilters boven in de afzuigkap worden ook alle geurtjes geabsorbeerd en wordt gezuiverde lucht terug in de keuken gebracht. Dankzij de recirculatietechnologie is er geen afvoer meer van warme lucht naar buiten en wordt energie bespaard. Aan beide zijden van de afzuigkap zorgen verfilters voor de opname van alle vetdeeltjes.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!