Trend: zwart en diagonale adering

Een TopCore® keukenblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Ideaal voor in een gezinskeuken die veelvuldig gebruikt wordt en die tegen een stootje moet kunnen.

Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Onze partner keukenbladenfabrikant Dekker Zevenhuizen presenteert vijf nieuwe kleuren in haar TopCore collectie 2018.

De nieuwe TopCore kleuren Steep Black, Steep Grey en Cross Over zijn de eerste met een diagonale adering. De Steep Black en Steep Grey hebben een uitstraling van leisteen, met dezelfde kenmerkende schuine snede daarvan. De voelbare structuur maakt het blad spannend. Ook de Cross Over heeft de nieuwe, unieke diagonale structuur, met levensechte aderen. Dankzij de afwerking met de V-Groove(vouw)techniek loopt de tekening van het blad door in de rand, wat de luxe uitstraling van echt steen geeft. De rand kan van 10 mm tot wel 100 mm dik zijn.

Naast de al genoemde kleuren passen ook de Cryptic en de Nuts feilloos in de trend van ETHNIC NATURE, die geïnspireerd is op etnische culturen en de tropische natuur. In deze stijl zien we een mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen, een prachtig bruinpalet en zwarte tinten in combinatie met grovere hout- en steenstructuren die zichtbare oneffenheden, nerven en aders vertonen.

Meer weten? Onze verkoopadviseurs vertellen u er graag meer over!
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!