Win een BORA racefiets!

Volgt u het fietsseizoen ook op de voet? Bent u zich op dit moment aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Kom dan zeker bij ons langs, wij hebben een leuke actie voor u in petto!

Peter Sagan, de wereldkampioen van 2017, is het sportieve boegbeeld van BORA. De gebundelde krachten van Sagan en BORA levert zinderend wielertoneel op. En bijzondere winacties!

Exclusief bij Asto en LEICHT Amsterdam

Wanneer u voor uw (nieuwe) keuken bij ASTO of LEICHT Amsterdam kiest voor een van de innovatieve BORA kookveldafzuigingen en u doet dit voor 31 oktober 2018 dan maakt u automatisch kans op een BORA racefiets t.w.v. € 1.500,-. 

Waarom kiezen voor BORA?
BORA is de revolutie voor iedere keuken. 
De kookveldafzuiging van BORA voert kookdampen en -geuren langs onderen af op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan: direct aan het kookveld! Een unieke beleving met optimaal kookgenot dus: geen afzuigkap meer nodig, geen geurtjes in huis én een prachtig design.

Kijk voor meer informatie over BORA hier of kom langs in onze showroom, onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en kunnen u ook meer vertellen over de actie.

Tot ziens bij Asto!
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!