ASTO | Pure bevlogenheid, sinds 1973

Pure bevlogenheid, sinds 1973

Keukens zijn het hart van het huis en lekker koken is tot een lifestyle verheven. Sinds 1973 geven wij vorm aan keukenwensen. Niet alleen met oog voor functionaliteit en vormgeving, maar ook met een kijk op keukens als wezenlijk onderdeel van de totale leefruimte. Een keuken als toevoeging op je eigen levensstijl.

Bekijk meer

Smaakvol

De plek waar je samenkomt met je gezin of tot in de vroege uurtjes blijft hangen met vrienden, moet er één zijn waar je je echt thuis voelt. Een keuken die het hart vormt van je huis. Dit gaat verder dan innovatieve snufjes. Onze insteek: een verrassende draai geven aan de invulling van je keukenwensen en je openstellen voor een wereld waarin design value en inspirerende verhalen naadloos samenkomen. Alleen zo krijg je een keuken passend bij jouw smaak.

De plek waar je samenkomt met je gezin of tot in de vroege uurtjes blijft hangen met vrienden.

Warm & Solide

Kopen bij ASTO is een ervaring als geen ander. Aankoop van een keuken moet een warm en voldaan gevoel geven. Daarom nemen we onze tijd. We lezen tussen de regels door om volledig te doorgronden wat je individuele wensen zijn. In een losse aangename sfeer. Maatwerk door persoonlijke benadering. Kortom, een klant mag zich bij ons echt koning voelen.

ASTO is bepakt met een rijke geschiedenis. Al bijna 50 jaar zijn we een topspeler op het gebied van keukens. Dat uit zich in een nog altijd groeiende kennis en ervaring en een productaanbod dat verfijnd, degelijk én innovatief tegelijkertijd is. Maar denk niet dat we op onze lauweren rusten. De wil om voorop te blijven lopen is nog altijd groots.

Vacatures

Bij ASTO werken we in een hecht team samen om iedere dag weer alles te kunnen bieden aan onze klanten. Het leveren van de beste service, het bieden van hoogwaardige kwaliteit en transparant zijn in alles wat we doen leven we na sinds de oprichting in 1973. We zijn een groeiend bedrijf waarin veel disciplines samenkomen. Een familiebedrijf met een betrokken team. En vooral een dynamische organisatie met ambitie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar talent om ons team en bedrijf te komen versterken. Hieronder vind je de actuele vacatures.

Bekijk onze vacatures

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes