Nieuw wonen in Amsterdam Oud-Zuid

Asto is specialist op het gebied van bouwgerelateerde projecten. Wij werken met een gerichte projectmethode en een op maat gemaakte aanpak. Ook voor het nieuwbouwproject De Fred Amsterdam.

De gemeente Amsterdam wil de Zuidas een metropolitaans karakter geven met een aangename mix aan functies. Met de komst van De Fred krijgt de levendige Zuidas een belangrijke impuls.

“De Fred. Roeskestraat wordt een bijzonder mooi voorbeeld van waar Amsterdam naar toe wil met de Zuidas: veel verschillende functies op een groene rustige omgeving met alle voorzieningen op een steenworp afstand” - Architect Diederik Dam van Dam & Partners Architecten.

Kijk voor meer informatie over dit Provast project op defred020.nl.
De Fred Amsterdam - interieur afbeelding Asto keukens

Chique urbane

De Fred bestaat uit drie verschillende gebouwen. Hiermee biedt het wooncomplex stevigheid naar de ring toe en sluit het aan de noordzijde met de lagere woonblokken aan bij de bestaande bebouwing aan de overzijde van het Zuider Amstelkanaal. Achter de chique gevels gaat een grote variatie aan woningtypen schuil. Hiermee komt De Fred tegemoet aan de woonwensen van zowel jong als oud.

Over dit project

Lokatie Amsterdam
Opdrachtgever Provast
Project De Fred

Heeft u een vraag

Of wilt u een afspraak maken?

Ik wil graag

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
Error
Succes

Deel dit project via
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!