Pontsteiger is een unicum

Asto is specialist op het gebied van bouwgerelateerde projecten. Wij werken met een gerichte projectmethode en een op maat gemaakte aanpak. Ook voor het prestigieuze nieuwbouwproject Pontsteiger Amsterdam.

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend als ontwerp. Groots, aan het water. Pionierend in de Houthavens, de upcoming buurt van Amsterdam waar de geschiedenis nog doorklinkt in rafelranden en creatieve initiatieven. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder. Het betreft 300 beleggershuur woningen voor de portefeuille van Bouwinvest Residental Fund.


Gebouw
Pontsteiger is een van de grootste en hoogste woongebouwen van Amsterdam. Waar het gebouw de weidsheid van het IJ raakt, richt het zich op boven de Houthaven. Op 60 meter hoogte begint het imposante `brugdeel’ van acht verdiepingen, met uitzicht tot aan de kust. Pontsteiger maakt op zijn beurt zelf deel uit van het uitzicht van Amsterdammers. De imposante afmetingen en het glansrijke uiterlijk maken het gebouw tot een nieuwe blikvanger van de stad.

Lees het artikel uit Stedenbouw d.d. 7 augustus 2017 over de samenwerking van Asto en Siemens Huishoudapparatuur voor de luxe keukens in de 252 appartementen van Pontsteiger hier.

De Pontsteiger Amsterdam - projectkeukens Asto bv

Over dit project

Plaats Amsterdam
Opdrachtgever Bouwinvest
Project Pontsteiger

Heeft u een vraag

Of wilt u een afspraak maken?

Ik wil graag

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
Error
Succes

Deel dit project via
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom!